АДАПТOР ЗА ПИСТОЛЕТ И УДЪЛЖИТЕЛ M7/8' X F7/8'

АДАПТOР ЗА ПИСТОЛЕТ И УДЪЛЖИТЕЛ M7/8′ X F7/8′