Какви са начините за плащане на заявка?

Фирма Енкканто Трейд ООД предоставя гъвкави условия за плащане на заявка от фирмената страница. Доставката се осъществява до посочен офис на куриерската фирма или точен адрес на получателя без значение от избрания метода на плащане.

  1. Наложен платеж – в брой при доставка:

Всички клиентски заявки се изпълняват с опцията “преглед” при получаване на пратката.  Даваме възможност на всеки клиент  да отвори пратката и да провери нейното съдържанието и след това да я заплати.

Заплащането на дължимата сума по наложения платеж става в брой при получаване на пратката от клиента поръчал стоката или от трето лице от негово име след потвърждение на получената стока спрямо направената заявка в ел. магазин. Стойността на наложения платеж  включва цена на стоката и разход по доставка и ако има други добавени такси съгласувани с клиента преди изпращане на пратката към него.

  1. С банков превод:

Заплащането на дължимата сума, включваща стойност на стоката и разход по доставка, става предварително по банков път след издаване на про-форма фактура/ или директно на фактура  от фирма Енкканто Трейд ООД , която да послужи като основание за банковия  превод. Стоката се освобождава към клиента след постъпване на паричния превод по сметка на Енкканто Трейд ООД.

За допълнителна информация не се колебайте да позвъните на моб. тел: 0899.195.025

3.    Разсрочено плащане на месечни вноски от TBI Pay.

След като изберете продукта, който искате да закупите с разсрочено плащане, направете заявка в страницата на Енкканто Трейд ООД и уточнете в поле „допълнителна информация“ желанието си да кандидатствате за стоков кредит с  максималната сума  от  30,000 лева.

За допълнителна информация не се колебайте да позвъните на моб. тел: 0899.195.025