Как да поръчам онлайн?

Кратка инструкция в картинки с малко думи за улеснение на потребителя/ клиента, достъпил елекронния магазин  на  фирма Енкканто Трейд ООД през настолен компютър/ лаптоп/ таблет или мобилен телефон.

Страницата е разработена да бъде приятелски настроена към вашия мобилен телефон 🙂

За по-лесно и ефективно разглеждане на продуктовата гама Ви съветваме да използвате устройства с по-голям дисплей, за да виждате цялостната информация за продукта.

I. Поръчка на продукт използвайки компютър/ лаптоп/ таблет

1. Изберете  продуктова категория

2. Изберете подкатегория

3. Разгледайте продуктите представени в категорията

4. Изберете Вашият продукт, който желаете да закупите с еднократно кликване на бутон “Купи”. Продуктът автоматично бива добавен във Вашата “Количка”

5. Ако желаете да продължите да пазарувате, кликнете еднократно бутон “Към магазина”. Повторете направените стъпки  от 1 до 5,   за да добавите нови продукти във Вашата “Количка”.

6. Бутон “Към моята количка” Ви дава възможност за преглед и корекция на добавените продукти в нея.

7. Изберете стойността за доставка на Вашата заявка. Всички пратки от електронния магазин се изпращат с куриерска услуга до офис на Еконт за цялата страна.

8. Имате промоционален код?  Въведете кода в полето и кликнете еднократно бутон “Прилагане на промо код”. Обновете стойността на Вашата заявка с кликване на бутон ” Обновяване на количката”.

9. Вие сте една стъпка преди финала да завършите поръчката  с кликване на бутон ” Приключване на поръчката”

9.1.  Персонализирайте Вашата заявка, попълвайки нужната информация в полетата по долу. Информацията е необходима, за да подготвим Вашата товарителница в ЕКОНТ.

Полетата обелязани със звезда ( *) са задължителни и не могат да ъдат оставени празни, ако желаете да завършите Вашата заявка.

9.2. Тук имате възможност да направите регистрация в електронния магазин на фирма Енкканто Трейд ООД. Регистрацията не е необходимо условие да пазарувате от електронния магазин, може да ви улесни да имате достъп до Вашият профил, който ще съхранява история на всички Ваши направени заявки от електронния магазин.

10. Съгласяване и приемане на ” Условия за ползване и пазаруване в страницата” и “Политика за използване на лични данни”

11. Финализиране на поръчка към електронния магазин с еднократно кликване на бутон ” Поръчване”

12. Потвърждение за получена заявка от Вас в  електронния магазин