За Енкканто

За Енкканто2018-06-16T17:33:30+00:00

ЕНККАНТО ТРЕЙД ООД

Строителни Инструменти и Строителни Машини

 

Добре дошли в сайта на фирма Енкканто Трейд ООД!

Уеб сайтът с онлайн магазин е предназначен за всички професионалисти в строителния бранш. Точното място за всички , които търсят начин да оптимизират и подобрят качеството на работата си използвайки избрани марки  професионални строителни инструменти и строителни машини. Онлайн магазинът на Енкканто Трейд представя и предлага избрани и изпробвани търговски марки  строителни инструменти, които са доказали високият си клас и ефективност през годините.

Ние знаем, че всеки професионалист държащ на високо качество, ефективност, бързина и внимание към детайла в извършената от него работа избира да работи с професионални строителни инструменти и  строителни машини, защото знае че времето и професионализма имат име и цена.

Желаем Ви приятно разглеждане на стоките представени в онлайн магазина ни и Ви каним да посетите шоурумът на Енкканто Трейд в Цариградски комплекс(link google location) и да пробвате инструментите и машините.

Ако имате въпроси или желаете да получите допълнителна информация за продукт, категория стоки или промоционална оферта, моля да се свържете с нас чрез формата за контакт или чрез емайл на sales@enkkantotrade.bg или използвайки служебния телефон в магазина – 02/444 30 30. За нас ще бъде удоволствие да Ви предоставим допълнителна информация.