ЕНККАНТО ТРЕЙД ООД

Професионални Строителни Инструменти и Строителни Машини

 

Добре дошли в сайта на фирма Енкканто Трейд ООД!

Сайтът с електронен магазин е предназначен за всички професионалисти в строителния бранш. Точното място за всички, които търсят начин да оптимизират и подобрят качеството на работата си използвайки избрани марки  професионални строителни инструменти и строителни машини. Онлайн магазинът на Енкканто Трейд представя и предлага избрани и изпробвани търговски марки, строителни инструменти, които са се доказали с висок клас на качество и ефективност през годините.

Ние знаем, че всеки професионалист държащ на високо качество, ефективност, бързина и внимание към детайла в извършената от него работа избира да работи с професионални строителни инструменти и  строителни машини, защото знае че времето и професионализма имат име и цена.

Желаем Ви приятно разглеждане на стоките представени в електронния магазин и Ви каним да посетите шоурумът на  фирма Енкканто Трейд в жк. Дружба 2,  Цариградски комплекс Бл.282, Вх. Е (https://goo.gl/maps/syXfNsZgG8JFgjKa7),  където можете да изпробвате на място част от  инструментите и част от  машините, както и да получите професионална консултация от търговските представители.

Ако имате въпроси или желаете да получите допълнителна информация за продукт, категория стоки или промоционална оферта, моля да се свържете с нас чрез формата за контакт или чрез емайл на sales@enkkantotrade.bg или използвайки телефон – 02/970 75 17.

За нас ще бъде удоволствие да Ви предоставим допълнителна информация.